Škola je zapojena do projektu
Zavedení interaktivních postupů
do vzdělávacího procesu

reg. číslo projektu
CZ.1.07/1.1.10/01.0055

OPVK_logolink_vert

Okresní školo "TALENT našich škol 2010"

Ve středu 21. 4. 2010 od 9 hodin proběhlo již tradičně v naší škole okresní kolo soutěže "Talent našich škol" 2010. Vedle soutěžících naší školy přijeli také účastníci a jejich paní učitelky ze ZŠ Veselí nad Lužnicí, ZŠ Soběslav, ZŠ Bechyně a ZŠ Mladé Vožice.

 

033032

 

 

Po úvodním slově paní ředitelky Mgr. Lenky Holomkové, kterým celou soutěž zahájila, všem účinkujícím zatančily děti z Tanečního kroužku ZŠ Tábor pod vedením Mgr. Ludmily Jakubcové country tance a na flétny zahrály děti z kroužku Flétniček paní učitelky Sylvy Čekalové. Po obou pěkných vystoupeních před soutěžící předstoupil „náš harmonikář“ David Kopáček, který svou skvělou hrou na heligonku téměř všechny rozezpíval. Poté se všichni účinkující plni očekávání a lehké trémy rozešli do tříd, kde recitovali a zpívali, jak nejlépe dovedli.

Po svačince a krátkém oddychu na školní zahradě byli slavnostně vyhlášeni vítězové jednotlivých kategorií. Soutěžilo se v recitaci, zpěvu a výtvarné soutěži a kromě potlesku vítězové obdrželi i pěkné ceny.


Výsledky okresního kola "TALENT našich škol 2010"


Zbývá jenom říci, že rozhodování porot bylo často obtížné, protože výkony všech soutěžících byly skvělé. Pochvalu si tedy zaslouží nejenom ti na stupních vítězů, ale také všichni soutěžící i se svými učiteli a rodiči.

063

019

 

 

 

045