Škola je zapojena do projektu
Zavedení interaktivních postupů
do vzdělávacího procesu

reg. číslo projektu
CZ.1.07/1.1.10/01.0055

OPVK_logolink_vert

Návštěva Ekotýmu z Prahy

V pátek 19.5.2017 přijeli již tradičně naši kamarádi z ekotýmu pražské ZŠ Ružinovská . Během minulých návštěv nám většinou pomáhali pracovat na školní zahradě či něco vyrábět a tak jsem se rozhodli, že jim tentokrát připravíme něco pro zábavu a poznání okolí školy a města Tábor.

Po přivítání obou ekotýmu na školní zahradě se část ekotýmu vypravila značit šipkovanou, která vedla přes bývalý židovský hřbitov, kolem vodopádu, údolím kolem Tismenického potoka, nahoru Holečkovy sady, přes  Náměstí M. z Husi až na Žižkovo náměstí. Průvodkyně Natálie a Petra společně s paní učitelkou Čekalovou pak dělaly naší návštěvě průvodce a dohlížely na správné plnění úkolů, které se týkaly historie Tábora a přírody.

Návštěvě úkoly hezky šly a tak brzy došla k poslednímu stanovišti, kde čekala Jindřiška se Sárou s odměnou, kterou byl výstup na kostelní věž a prohlédnutí si Tábora z výšky. Ještě předtím ale musely děti najít zbytek ekotýmu schovaného za kostelem. Všichni jsme se šťastně našli  a vystoupali 200 schodů na věž, ze které byl i díky pěknému počasí krásný výhled na Tábor i jeho okolí.

Dopoledne jsme zakončili společnou fotkou a přijetím pozvánky na další návštěvu, kdy tentokrát my pojedeme do Prahy.

Celý den byl moc příjemný a hezky jsme si ho všichni užili.

Těšíme se na další společné akce.

image1 result  image2 1 result  IMG 20170519 104750 result 
 image3 1 result  IMG 20170519 112747 result